Mini bager

Mini bageri su popularne mašine zbog svoje svestranosti, sa mnogo načina korišćenja za različite građevinske poslove. Iznajmljivanje mini bagera za razlite iskope i ravnjanja ili rušenja je odlična ideja. Nas možete angažovati u zavisnosti od vrste posla mašine različitih veličina i težina u skladu sa zadacima koje trebate obaviti. Vršimo sve vrste iskopa mini bagrom u Beogradu i okolini.

Kada angažovati mini bager kada veliki bager

Mini bageri nude neke prednosti u poređenju sa običnim bagerima koji ih čine boljim za određene poslove. Standardni bageri su takođe korisne mašine za mnoge poslove. Mi imamo i veliki kružni bager. Morate napraviti svoj izbor u zavisnosti od posla koji želite. Naravno u velikoj ste prednosti kada angažujete nas za obavljanje posla jer mi imamo veliki izbor različitih mašina što nam omogućava da budemo brzi i efikasni.

Mini bageri su lakši i manji, što znači da nude smanjene tragove i gornja oštećenja na tlu. Ovo je važno na manjim površimama kada se vrši iskop zemlje i ravnjanje zemlje bagerom. Kompaktna priroda mini bagera u poređenju s većim mašinama olakšava im rad na malom prostoru. Na primer, velika veličina bagera može da stvori probleme na parkingu. Mini bager može lako doći do parkinga. Još jedna prednost manje veličine kompaktnih mašina je ta što ih možete lako prevoziti između lokacija. Što nam omogućava da brže stignemo i smanjimo troškove prevoza. Ovo je posebno važno kada poslove obavljamo u Beogadu i kada stiđemo na lokaciju gde trba obaviti iskop , rušenje, utovar ili ravnjanje mini bagerom.

Mogucnosti upotrebe mini bagera

Jedan od glavnih prednosti mini bagera je da ih možete koristiti za niz različitih zadataka. Velik broj dodataka čine mini bager tako svestranom mašinom. Važno je napomenuti i da cena iskopa mini bagerom manja u odnosu na veće mašine. Sledeći primeri prikazuju neke građevinske poslove koji su idealni za upotrebu mini bagera.

Popravka kanalizacionih linija

Za osnovne poslove popravljanja kanalizacionih linija, mini bager često nudi bolju opciju od mašine pune veličine, poput rovokopača. Razlog zbog kojeg se možete odlučiti za mini bager za popravku kanalizacije je taj što mini bageri rade isti posao po nižoj ceni nego veće mašine. Jedino što treba da procenite je potrebna dubina kopanja kanalizacione linije da biste bili sigurni da je ona nadohvat mini bagera. Iskop zemlje mini bagerom je daleko povoljnija opcija.

Čićenje snega mini bagerom

Postoje potrebe da se raščiste puteve prekrivene snegom tokom hladnijih meseci u godini koji nisu u nadčežnosti službi. Mini bageri mogu bez napora očistiti sneg pomoću posebnog nastavka za sečiva. Kompaktne veličine i mala težina pomažu ovim mašinama da brže obilaze snežne puteve. Rezultat korišćenja mini bagera za sneg je jasniji, sigurniji putevi.

Rušenje malih građevina mini bagreom

Mnogi poslovi na lokaciji zahtevaju rušenje malih građevina poput šupa i nekih drugih manjih objekata. Dobar način za rušenje bilo koje male konstrukcije je upotreba mini bagera. Takve mašine su pogodne za ovu svrhu, jer se mogu efikasno obilaziti malim površinama i postavljati u uske prostore poput kapija. Bez mini bagera možda će vam trebati rušiti konstrukcije pomoću alata sa ručnim pogonom, za šta vam je potrebno mnogo više vremena.

Iskopi zemlje i rupa mini bagerom

Ponekad je potrebno iskopati rupe na nespretnim mestima na kojima biste mogli da radite. Građevinski timovi često pribegavaju sporim metodama iskopavanja zemlje u ovim oblastima, uključujući staromodne lopate ili ručne alate. Sposobnost mini bagera da se kreće u teškim mestima čini ga idealnom mašinom za kopanje rupa, posebno teško dostupnih mesta. Upotreba mini bagera na manjim mestima za iskopavanje rupa može ubrzati projekte, oslobađajući vremena za završetak drugih važnih zadataka.

Mini bageri čine mnoge građevinske zadatke sigurnijim i efikasnijim. Njihova mala veličina omogućava brzo kretanje u nepristupačma područja koja mogu ubrzati mnoge poslove. Cena iskopa i drugih radova mini bagerom je dosta niža.